Predchozi Seznam Nasledujici

CaddisII: Zápis ze schùzky 14.04.2003

V prvni casti schuzky jsme si vyjasnovali drobne detaily. Honza informoval o novych souborech na CVS nesouvisejicich s jeho modulem (Pozn. autora: psat o sobe ve treti osobe je trochu nezvykle :-), konkretne soubor caddis2.php ktery includuje vsechny moduly a vytvari jakysi "test aplikace" a direktorar debug urceny pro kod testujici funkci rozpracovaneho caddisu. Karel zase pridal soubor COPYING obsahujici GPL licenci. Nikdo nebyl proti, takze jsme se na novych souborech i licenci projektu shodli.
Vzhledem k tomu ze PHP nema globalni promenne (s vyjimkou nekolika malo autoglobalu), zatimco konstantu jsou globalni, bylo rozhodnuto ze konstanty budou konstanty.
Do rozhranni databazoveho modulu pribyla funkce Debug($modul, $chyba, $string), nebot s chybami bychom nemeli obtezovat uzivatele ale meli bychom je ukladat sami.
Potom vypukla velka hadka nad formatem prenasenych dat, zvlaste v souvislosti s formularnikem. Kdyz se nam po dlouhe dobe povedlo zhruba si vyjasnit o cem vlastne mluvime (alespon doufam), bylo dohodnuto nasledujici: